Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan; Objavio: I. P. ]

29. 10. 2017. 08:03   >>  07:33 9

ORLANDIĆ TVRDI

SD ima kadar za predsjednika Crne Gore

Socijaldemokrate (SD) difinitivno u svojim redovima imaju sposobnog kadra, koji su zreo da obavlja važne državne funkcije, uključujući i funkciju predsjednika Crne Gore, saopštio je potpredsjednik SD-a, Mićo Orlandić

 

"Kao što smo i ranije isticali, Socijaldemokrate definitivno u svojim redovima imaju sposobnog kadra, koji je zreo da obavlja važne državne funkcije, uključujući i funkciju predsjednika Crne Gore. Međutim, kao i do sada, odluku o tome će donijeti nadležni organi partije, kada bude vrijeme da se o tome odlučuje", naveo je Orlandić za Dan.

On je rekao da su Socijaldemokrate od osnivanja nastupale samostalno na svim lokalnim izborima koji su u međuvremenu održani, kao i na parlamentarnim izborima prije nešto više od godinu.

"Samostalan nastup je naše opredjeljenje, jer građani sa nama znaju na čemu su i daju sve veću podršku našoj jasnoj politici, imajući u vidu da smo u Nikšiću i Herceg Novom dobili tri, odnosno dva i po puta više glasova u odnosu na parlamentarne izbore u tim gradovima", rekao je Orlandić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније