Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan; Objavio: I. P. ]

24. 10. 2017. 08:09   >>  07:52 18

MARTINOVIĆ SAOPŠTIO

"Nadležni prikrivaju zločin"

Milorad Mijo Martinović, koji je prije dvije godine, u noći protesta DF-a, bio žrtva policijske torture, rekao da ga niko iz DPS-a nije zvao da se interesuje za njegovo zdravlje.

 

"U tim trenucima, kada su već počeli da me udaraju, pomislio sam da će me ubiti, što smatram da im je i bio cilj, jer zašto bi lomili auto nego da kažu da sam krenuo na njih, a oni su se branili. Na snimku se vidi samo dio torture koju sam preživio te noći. Gledao sam razne scene iz ovakvih diktatorskih režima i znao sam da mi moja vriska može spasiti život i doprijeti do građana koji se nalaze tu ili prolaze u blizini", kazao je Martinović za Dan.

On je rekao da je "duboko tužan" što i poslije dvije godine "sve državne institucije, na čelu sa tužilaštvom, svim silama žele da prikriju zločin koji je te noći izvršila jedinica koju oni nazivaju SAJ".

"Nikada me niko iz DPS-a nije pozvao ili se na bilo koji način interesovao za moje zdravlje", rekao je Martinović.

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније