Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

24. 10. 2017. 07:45   >>  07:17 11

POVRATKOM U PARLAMENT

Joković: DF nas udaljio od protesta

Demokratski front (DF) nas je ulaskom u parlament još više udaljio od učešća na protestima koje organizuje taj opozicioni savez, kazao je za Pobjedu lider SNP-a Vladimir Joković.

Demokratski front (DF) večeras će organizovati protestni marš kojim će obilježiti dvije godine od protesta koje je organizovao ispred Skupštine Crne Gore, ali u tome im neće dati podršku građanska opozicija. 

Joković je, na pitanje hoće li podržati protestni marš DF-a, odgovorio da SNP neće učestvovati u tom okupljanju.

"SNP nije dobila poziv od DF-a za učešće na protestima i neće učestvovati u njima", kazao je Joković, iskazujući nadu da će oni "proteći u najboljem redu".

On je istakao da SNP ne odustaje od principa da treba bojkotovati rad Skupštine, kako je kazao, "shodno dogovoru sa opozicionim partnerima iz građanske koalicije".

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније