Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

20. 10. 2017. 18:15 >> 17:44
7

"POLAKO ODUMIRU"

DPS: Oživimo Plužine

Uprkos svim resursima koje Plužine imaju – najvećem budžetu po glavi stanovnika, potencijalu u turizmu, drvopreradi, poljoprivredi – u periodu vladavine Socijalističke narodne partije (SNP), 40 odsto građana našeg grada se odselilo iz njega, a broj zaposlenih lica je smanjen za čak 50 odsto, saopštio je Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u tom gradu.

"Vladavina Socijalističke narodne partije u Plužinama koja traje već dvije decenije najbolje predstavlja mračnu paralelu u kakvom bi se stanju Crna Gora nalazila danas da su SNP, njihovi ideološki sljedbenici DF ili Slobovi unuci Demokrate bili u prilici da vrše vlast na državnom nivou svih ovih godina", saopšteno je iz DPS-a.

Istakli su da je u Plužinama ove godine samo osam prvaka.

"Dok je plužinska vlast zauzeta presabiranjem i poslednjih glasača i članova partije koja je pred novim, petim dijeljenjem, nimalo ih ne zabrinjava činjenica da je ove godine prvi razred u Plužinama upisalo svega osam đaka! Ukoliko se nastavi ovakav trend, kroz nekoliko godina gradska Osnovna škola će brojati jednog đakaprvaka! Biće to uvod u nestanak naše škole, a i lijepe opštine", naveli su iz DPS Plužine.

Kazali su da u Plužinama mladih ljudi odavno gotovo i da nema, privreda je uništena a o razvoju grada nema ni govora.

"Nama je jasno da su se kolegeiz SNP-a pokazale uspješnim u cijepanjima i uništavanjima vlastite partije, ali nijesmo vjerovali da će takav princip primijeniti i na svoj grad i njegove stanovnike. Poštovani sugrađani, neodgovorna vlast namjerno gura našu opštinu u propast. Zaustavimo to tako što ćemo ih poslati u istoriju na prvim narednim izborima i konačno omogućiti da Plužine dobiju onaj značaj koji im istorijski pripada", poručuju iz DPS-a.

Iz te partije su kazali da stanovnici te opštine moraju imati onakav standard života kakav su svojim radom i pregnućem zaslužili i kakav već postoji u većini ostalih gradova u Crnoj Gori.

"Demokratska partija socijalista, pokazala je na državnom nivou kao i u opštinama gdje je na vlasti, da ima znanja i sposobnosti da se nosi sa svim problemima i izazovima, a sve u cilju obezbjeđivanja što boljeg i kvalitetnijeg života građana. Vjerujemo da će na narednim izborima građani Plužina prepoznati DPS kao političku snagu koja je spremna da interese Opštine i njenih stanovnika stavi ispred ličnih i partijskih, kako bismo oživjeli ovaj grad i stavili ga na mjestokoje mu po svim parametrima i prirodnim resursima odavno već pripada", saopšteno je iz OO DPS Plužine.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније