Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

19. 10. 2017. 17:29 >> 16:58
2

NOVALIĆ NOSILAC LISTE

Pozitivna predala listu u Petnjici

Pozitivna Crna Gora nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Petnjici zakazanim za 26.novembar.

Opštinskoj izbornoj komisiji danas je predata lista pod nazivom "Pozitivna Crna Gora- Sabaheta Novalić- Pošteno" i time je Pozitivna Crna Gora prva parija koja je zvanično krenula u izbornu trku za lokalne izbore 26. novembra, saopšteno je iz te partije.

"Cilj naše liste je da Petnjicu učinimo prosperitetnim mjestom za rad i život. Mjestom gdje će se sve više boraviti i dolaziti, a ne odlaziti", kazala je nosilac liste Sabaheta Novalić je prilikom predaje liste.

Ona je navela da Petnjica ima velike prirodne resurse koji nisu adekvatno iskorišteni, te da poljoprivreda i turizam moraju biti glavni stožeri ekonomskog razvoja.

"Mi imamo jasan plan za brži ekonomski razvoj koji ćemo ponuditi građanima. Sa relativno malim ulaganjima i sredstvima koja ćemo obezbijediti kvalitetnim projektima učinićemo Petnjicu poljoprivrednim i turističkim centrom. Naša je misija da svima koji znaju, umiju i žele da pomognu razvoju Petnjice damo šansu, jer Petnjičani zaslužuju bolji i kvalitetniji život", poručila je Novalić.

Navela je da je Pozitivna u prethodnom periodu dokazala da se država može voljeti na pošten način.

"Poslije ovih izbora pokazaćemo na primjeru Petnjice da je za brži ekonomski razvoj potreban pošten rad lokalne samouprave i pošten odnos prema građanima. Sigurna sam da građani vrednuju sve ono što smo uradili u prethodnom periodu i da će nam dati podršku za ekonomski razvoj naše Petnjice, a mi ćemo raditi kao i uvijek - pošteno i naporno", zaključila je Novalić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније