Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

17. 10. 2017. 13:53   >>  13:20 2

SNP DF-U

Zagovornici bojkota, bi u Skupštinu

Socijalistička narodna partija poručuje da je polovina poslanika DF-a izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem i ne mogu da razaznaju ko su im prijatelji, a ko neprijatelji.

Iz DF-a su poručili da lider SNP-a, Vladimir Joković, sve i da hoće da se vrati u parlament nema s kim, jer u ovom trenutku nema nijednog poslanika kojeg kontroliše.

“SNP je demokratska partija i da li mi kontrolišemo poslanike naša je unutrašnja stvar”, poručuju iz SNP-a. Kažu i da bi DF trebalo da bude zahvalan SNP-u, jer da nije ne bi bilo vodećih lidera DF-a.

“Gospodo iz DF-a vi koji ste bili najveći zagovornici bojkota, danas hoćete u Skupštinu, a sjetimo se da smo zbog vas bojkotovali izbore u Nikšiću i izgubili vlast u Mojkovcu, jer je DF bojkotom u posljednji čas izdao SNP”, navode u SNP-u.

Kažu i da će se SNP brzo izmjeriti na vanrednim izborima. “Vi nastavite da maksimalno koristite privilegije i vratite se u Sinđin parlament. Očito vas je strah što je SNP krenuo da prevazilazi probleme i vraća pažnju građanima i što će se voditi izvornim principima i ideji građanske partije i poštovanju svih različitosti”, stoji u saopštenju SNP-a.

Iz te stranke poručuju da imaju najpoštenije članstvo i rukovodstvo.

“Probleme koje smo imali prevazilazimo u hodu i nećemo dozvoliti da niko više nikada na štetu SNP-a ostvaruje korist i prisvaja naš rad”, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније