Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

17. 10. 2017. 10:40   >>  10:10 25

VUJOVIĆ PORUČIO

Aprcović da se provoza žičarom do Lovćena

Funkcioner SDP-a Ivan Vujović kazao je da je začuđen što je poslanik DPS-a, Željko Aprcović, sa godinu dana zakašnjenja, primijetio da su više od 20.000 glasova za SDP "namijenjeni napretku države".

 

Vujović je odgovorio Aprcoviću, koji je juče saopštio da nema razloga da se "pristaje na ucjene partijice sa jedva dosegnutim cenzusom".

"Čudi da je gospodin Aprcović uspio toliko da se ohrabri i da sa godinu dana zakašnjenja primjeti da su preko 20.000 glasova za SDP 'namijenjeni napretku države'. Previše bi bilo očekivati i da ukaže svojima da većina glasova za DPS ipak nijesu dati za potkradanje države, da ljudi koji su ih glasali ne očekuju da njihovi izabranici ukradu milione i 'patriotski' bježe za Srbiju, ili Ujedinjene Arapske Emirate, manje važno", saopštio je Vujović.

On smatra da je "primjećivanje očiglednih stvari bilo zabranjeno u DPS-u".

"Ali prevari ga autonomija bivše rektorke. Aprcović do skoro nije smio da se izjasni je li za škaljarski ili kavački klan. Branio se da je to nevažno. Ko se nadao da će Aprcović i mnogi u DPS morati ubrzo da biraju između 'neprosvijećenog staljinizma' i onog drugog. I umjesto da se koncentriše kako pametno da prelomi na 20-godišnjicu obračuna Milo-Momo, Aprcović se bavi time ko će biti lider opozicije. Nekada su stari i mudri DPS-ovci na pitanje jesi li za Mila ili Moma odgovarali – jesam, jesam, a danas je Aprcović našao novovjekovnu 'mudrost' – bavi se čovjek opozicijom i SDP. Ipak, može se priznati da Aprcovic sada, naoružan hrabrošću i pištoljem - trofejom sa Dubrovnika, ide ipak hrabrije od svojih kolega iz 97", kazao je Vujović.

On smatra da Aprcović "udara i na sami vrh DPS-a, konstatujući da su neki u Crnoj Gori 'finansirani prljavim ruskim novcem'".

"Uzalud objašnjenje Roćenu da nije mislio na njega, nosilac Šojguovog ordena zna na šta je tovariš Šojgu mislio kada je govorio o 300 miiliona datih nekome u Crnoj Gori. Nego, Aprcoviću bi bilo pametnije da umjesto ipak komičnih saopštenja razjasni svoju ulogu oko pohare kotorske vrijedne zemlje preko FK Bokelj. Da možda to nije razlog što mora ovako da brani posljednju autokratiju na evropskom tlu. Kako Aprcoviću nije lako, a teški partijski dani tek predstoje, preporučujemo mu malo relaksacije. Budući da je Kotoranin, neka se provoza žičarom od Kotora do Lovćena i Cetinja, i tamo proba čokoladu od prošlih izbora. Čist vazduh i slatkiši pomažu da mozak brže radi. Onda možda primijeti da nema ni žicare ni čokolade, samo kriminalni klanovi", zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније