Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B [ Pobjeda ]

16. 10. 2017. 08:00   >>  07:30 1

O PREPORUKAMA OEBS-A

Nimanbegu: Opoziciju vratiti u Skupštinu

Potpredsjednik Skupštine i poslanik Force Genci Nimanbegu poručio je, u intervjuu za Pobjedu, da će učiniti sve da se opozicija vrati u skupštinske klupe, kako bi svi poslanički klubovi zajedno usvajali OEBS-ove preporuke i mijenjali izborno zakonodavstvo.

"Znate da sam i prije izvjesnog vremena bio skeptičan na najave da će se opozicija vratiti u parlament. Želio bih da se to desi, jer bi i mi Albanci imali priliku da pokrenemo pitanje naših viđenja koje su promjene neophodne u izbornom zakonodavstvu. Svakako da ću uticati koliko je u mojoj moći da se to desi jer, i pored teških odnosa između većine i opozicije, smatram da sam ostao u korektnim odnosima sa većinom partijskih lidera u Crnoj Gori", rekao je Nimanbegu.

On kaže i da Forca još ne zna hoće li podržati predsjedničkog kandidata

"Ne mogu dati ni pozitivan ni negativan odgovor. Jasno je da sa DPS-om imamo koaliciju i na lokalnom i na državnom nivou. Imamo iskustvo iz 2013. godine kada su glasači u Ulcinju bili ti koji su poništavali glasačke listiće. Tada je u Ulcinju broj poništenih listića bio oko 13 odsto. Još je dosta daleko do raspisivanja predsjedničih izbora, iako će oni biti najvjerovatinje u martu ili aprilu, još se mora izgraditi bolja saradnja između naših partija. Primjećujem da je od riječi do djela često velika razlika, a to je dosta evidentno u opštini Ulcinj, kada je deklarisana posvećenost zajedničkom radu u opštini u sjenci nekih poteza koji samo ruše tu saradnju, a ne da je učvršćuju", kaže Nimanbegu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније