Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

15. 10. 2017. 11:45 >> 15:13

JEDNOGLASNO

Danilović izabran za predsjednika UCG

Na Skupštini Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović jednoglasno je izabran za predsjednika te partije.

žDanilović je poručio da žele da sarađuju sa svima iz opozicije, te da je Crnoj Gori potrebno ujedninjenje oko vrijednosti.

"Šaljemo vam poruku sa svima iz opozicije hoćemo da sarađujemo. Odbacujemo s prezrenjem priču da je neko više neko manje građanin Crne Gore. Ne prozivajte nas oko ljubavi prema Crnoj Gori. Volimo Crnu Goru, volimo Srbiju, a nikome ne branimo da voli ni Albaniju, ni Hrvatsku, ni Bosnu ni Hercegovinu", poručio je Danilović, prenosi TVCG.

Na prvoj Skupštini Ujedinjene Crne Gore izabran je i izvršni odbor partije, a za predsjednika je izabran poslanik Goran Radonjić.

"Očigledno je da mnogima smetamo, kako onima na vlasti, tako i nekima u opoziciji", kazao je Radonjić.

"Ostavićemo ozbiljan politički pečat na političkoj sceni Crne Gore", kazao je Vladimir Dobričanin ispred radnog Predsjedništva UCG.

Statut UCG identičan je onom koji je imao Demos, kazao je Dobričanin.

Za novo stranačko rukovodstvo glasa 231 delegat.

Prilog Tatjane Debeljević, TVCG:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније