Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

14. 10. 2017. 12:12 >> 11:42
1

JEDNOGLASNA ODLUKA

Socijaldemokrate samostalno u Petnjici

Socijaldemokrate Crne Gore nastupiće samostalno na lokalnim izboprima u Petnjici, jednoglasno je odlučeno na sjednici Odbora SD-a u toj opštini.

Iz SD-a je saopšteno da je, takođe, izabran i izborni štab koji broji 30 članova, a kojim će predsjedavati član GO SD CG i potpredsjednik opštine Petnjica, Zeid Škrijelj.

"Na sjednici je konstatovano da su Socijaldemokrate apsolutno spremne za samostalan izborni nastup. Pored toga, razgovarano je o problemima sa kojima se suočavaju građani Petnjice, ponuđena su konkretna rješenja za njihovo otklanjanje, i upravo će to biti osnov kvalitetnog izbornog programa SD Petnjice, koji ćemo, kao stranka koja će sigurno biti dio lokalne vlasti i nakon 26. novembra, ispuniti u narednom četvorogodišnjem mandatu", navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteni, potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, izrazio je uvjerenje da će Socijaldemokrate samostalnim nastupom na lokalnim izborima u Petnjici zabilježiti odličan izborni rezultat, kao i na svim do sada održanim izborima, te da će se nastaviti konstantan rast podrške građana Crne Gore politici koju reprezentuju Socijaldemokrate.

"Sjednici su, pored Šehovića, prisustvovali i članovi Predsjedništva SD CG, Safet Korać i Omer Mehmedović, kao menadžer odbora, Elvir Klica", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније