Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

12. 10. 2017. 22:03 >> 21:35
20

REAGOVANJE DPS-a

"SDP godinama minirao Zakon o Prijestonici"

Član cetinjskog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Vuko Perišić, saopštio je da je Socijaldemokratska partija (SDP) godinama minirala Zakon o Prijestonici.

Perišić je reagovao na otvoreno pismo člana predsjedništva cetinjskog SDP-a, Marka Vukčevića, koje je upitio kabinetu gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića, u kojem navodi da kampanja DPS-a za predstojeće lokalne izbore "nema i neće imati nikave veze sa predizbornim aktivnostima i zloupotrebama lokalnih resursa u partijske svrhe".

"Čestitamo Socijaldemokratskoj partiji na tome što je glasala za prijedlog Zakona o Prijestonici. I što su vazda bili tu da podrže, čim smo poslali taj prijedlog njihovom predsjedniku Skupštine prije pet godina. Kako su samo gorjeli od ljubavi za Cetinjem. Ponešeni ljubavlju odmah su Zakon stavili na dnevni red. I digli ruke za njega. Nisu ga opstruirali. Jer su se borili za Cetinje do zadnjega atoma. A onda su se probudili iz snova u kojima su oni superheroji sa branika Cetinja", naveo je Perišić u reagovanju.

On je kazao da je DPS stranka koja je opstruirala Zakon o Prijestonici godinama koliko je god mogla, da je minirala svako njegovo usvajanje, da nije digla ruku za njega, makar bi ćutali.

"Ne bismo pominjali taj Zakon. Minirali ste ga i skidali sa dnevnoga reda dok vam je moglo biti. Toliko ste dobra željeli Cetinju da ste bili protiv Zakona. Sad ste nebitni u vremenu i u prostoru ali vam to ne smeta da ismijavate taj Zakon", istakao je Perišić.

On je poručio SDP-u da će grašani im 26. novembra opet pokazati što misle o tome.

"I poslije ovih izbora umjesto da optužite gradjane, razmislite da problem nije u vama. Ili je možda u vrhu vaše stranke koji je ignorisao Cetinjane i Cetinje onda kad mu je trebala podrška sa svih strana", zaključio je Perišić.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније