Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 10. 2017. 22:17   >>  21:48 12

DEMOKRATE NAGLASILE

"Hapšenje Sjekloće tempirano pred izbore"

Hapšenje boksera Nikole Sjekloće, koje se u pojedinim medijima povezivalo s Demokratama, i njegovo puštanje nakon saslušanja je pripremano od strane DPS i tempirano pred lokalne izbore, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Današnji događaji potvrda su i panike koja je uhvatila najveću organizovanu grupu u Crnoj Gori i šire. Potpuno su izgubili kompas, pa ovako providno koriste policiju kao produženu ruku partijske mašinerije, jer je više nego očigledno da je hapšenje tempirano pred lokalne izbore, a u svijetlu činjenice da ih čeka nokaut od Demokrata. I nije im se čuditi - sve su nam prekopali i prevrnuli da nam nešto nađu, pa kad nisu uspjeli ama baš ništa, prave ovakve predstave za javnost", navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su kazali da je "bezobrazluk DPS-a prevršio svaku mjeru".

"Prije nego što pomenete Sjekloću, naročito što se govori o momku iz Budve, prvo se sjetite vaših uzornih Budvana, koji su ili u zatvoru ili u bjekstvu. Izvinjavamo se Nikoli ovim putem što ga i za potrebe poređenja stavljamo u istu rečenicu sa `dičnim`", kazale su Demokrate.

Oni su ponovili da su spremni da ugase partiju ako se dokaže da je i jedan jedini funcioner Demokratske Crne Gore vršio kriminalne radnje.

 

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније