Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 10. 2017. 21:50 >> 21:48

DPS SAOPŠTIO

"Demokrate pozabavite se svojim dvorištem"

Demokratska partija socijalista je saopštila da nikada nije pretendovala da utvrđuje bilo čiju odgovornost, posebno ne krivičnu, te da bi Demokrate trebale da se pozabave svojim dvorištem.

"Lagano se urušava kula od karata koju su mjesecima gradili, ali su zaboravili `sitnicu` – laž je temelj veoma sklon padu.U njihovom poimanju pravde i morala svi drugi mogu biti krivi, ali njihova nedjela i nepočinstva uvijek su plod neke zavjere.Umišljeni moralni arbitri vide trunku u tuđem oku, ali sebe smatraju nevinima čak kad im policija kod članova opštinskog odbora nađe automatsko oružje", navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako su kazali, što  se Gorana Slovinića tiče,"je li ili nije njihov funkcioner i finansijer, ko je kome što obećavao, neka raščišćavaju između sebe, kao i okolnosti pod kojima je podnio ostavku `zbog nemogućnosti da prisustvuje sastancima` ili, kako bi narodski bilo rečeno - zbog odlaska u zatvor".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније