Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 10. 2017. 20:48 >> 20:17

DEMOKRATE DPS-U

"Dostavite potvrde državljanstva za funkcionere"

DPS treba da javnosti dostavi na uvid potvrde da njihovih devet funkcionera nijesu državljani Srbije, saopštile su Demokrate.

Podsjetimo, DPS je ranije danas naglasio da je devet njihovih funkcionera steklo državljanstva susjednih država prije 2006, što je, tada, bilo zakonito.

Demokrate su ranije više puta pozvale Demokratsku partiju socijalista da saopšti da li njihovi funkcioneri Saša Ječmenica, Mervan Avdović, Sabrina Hadžiosmanović, Milko Čolović, Stevan Koprivica, Nevena Keković, Vesna Vučetić, Nikola Cvijović i Bojka Đukanović imaju državljanstva Srbije ili BiH.

"I evo vam još jedna prilika - odmah recite ko su strani državljani u vašim redovima, nama nije problem da nastavimo, samo vas ima toliko da je malo jedno saopštenje, pa makar samo imena objavljivali u njemu. Gospodo Šešeljevci, mi nemamo rezervnih država, niti milionskih ušteđevina. Zato, dalje ruke od poštenih i časnih ljudi i prestanite da opterećujete javnost vašim podmetačinama. Svakako ćete uvijek, kao i sada, biti argumentovano razobličeni, a vaše zle namjere raskrinkane pred licem javnost," navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније