Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

12. 10. 2017. 15:10   >>  15:01

DPS TUŽILAŠTVU

Ispitati veze uhapšenih i Demokrata

Demokratska partija socijalista pozvala je Tužilaštvo da ispita veze između, kako su naveli, uhapšenih pripadnika kriminalnog miljea danas u Budvi i finansiranja Demokrata u kampanje za lokalne izbore u tom gradu.

 

"Danas je u akciji hapšenja pripadnika kriminalnih klanova u Budvi uhapšen Nikola Sjekloća, dok je kuću Gorana Slovinića policija pretresla. Obojica su članovi Opštinskog odbora Bečićevih Demokrata", navode iz DPS-a.

Ovim događajem, kako tvrde, potvrđuju se njihovo javno iskazane tvrdnje da je Bečičeva partija povezana sa pojedincima iz kriminalne sfere, a taj trend posebno je vidljiv u Budvi.

"Pozivamo Tužilaštvo da ispita evenutualne veze između pripadnika kriminalnog miljea i finansiranja Demokarata u izbornoj kampanji u Budvi za lokalne izbore 16. oktobra 2016, s obzirom na to da lica koja su bila na meti današnje akcije policije nezvanično slove za finansijere ove partije", poručuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније