Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

10. 10. 2017. 09:00 >> 08:43

URA MARKOVIĆU

"Najgora lokalna vlast u istoriji Ulcinja"

Pogrešnim pristupom svakom problemu, Ulcinj neće nikada ući u eru razvoja, poručuju iz ulcinjske URE.

"Za jednog premijera države i bivšeg ANB-ovca kakav je Duško Marković, čudi što je tako loše informisan. Samo da podsjetimo premijera da je Ulcinj, nakon 27 godina vladanja njegove partije, opština sa najvećom stopom nezaposlenosti, najmanjim stepenom razvoja i to zbog privrednih giganata koje su uništile vlade njegove partije. I sad, opet pred izbore, stara priča - razvoj! I nije valjda da je premijer pomislio da se razvoj pokrene jednim kružnim tokom ispred opštine!?", navodi se u reagovanju odbora URA u Ulcinju, povodom jučerašnje posjete premijera najjužnijoj opštini.

Oni kažu da je nakon zvanične posjete premijera Markovića opštini Ulcinj, sve postalo kristalno jasno.

"Odnosno dato je zeleno svjetlo da lavina predizbornih lažnih obećanja može da krene. To su Mrkoviću projekti koji su davno trebali da budu završeni, od magistralnog puta Ulcinj - Krute pa do rasvjete u Starom gradu, odnosno projekti čiju realizaciju najviše koči njegova Vlada i njegova instalirana lokalna samouprava. Ovo ponavljamo samo toliko da bi ste bili u toku gospodine Markoviću", naveli su iz ulcinjskog pokreta URA.

Kazali su da sa ovakvim radom i ovakvom politikom DPS-a i setalita, i sa ovakvim lažnim obećanjima i pogrešnim pristupom svakom problemu Ulcinj neće nikada ući u eru razvoja. Kao razlog za to navode da se zna koji projekti mogu da pokrenu razvoj Ulcinja, a to su Solana, ruinirani hoteli kao i poljoprivreda a da premijer nijedno od tih bitnih činilaca razvoja nije pomenuo.

"Nadali smo se da će premijer biti informisan makar o nekim stvarima u lokalnoj upravi. Odati poštovanje stanjem u finansijama Opštine u periodu kada Opštini i javnim preduzećima prijeti blokada od Poreske uprave zbog neplaćanje poreza i doprinosa je svejstveno samo najvećim političkim manipulatorima, koji su političku karijeru gradili u DPS-u. Da je stanje u javnim finansijama bajkovito ne bismo tražili pomoć od 300.000 eura usred turističke sezone i ne bi dugovali desetine milona eura",  rekli su iz odbora URA najjužnijeg crnogorskog grada.

Dodaju da su svjesni da Marković mora da odbrani lokalnu vlast koju je on instalirao ali ne može se odbraniti neodbranjivo.

"Građani Ulcinja više ne vjeruju lažim obećanjima i znaju da je ova najgora lokalna vlast u istoriji Ulcinja", zaključuje ulcinjska URA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније