Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

05. 10. 2017. 13:57 >> 13:34
30

REAGOVANJE DEMOKRATA

"DPS puca po svim šavovima"

DPS puca po svim šavovima, a nakon Budve, Kotora i Herceg Novog, najbolji pokazatelj toga je pad rejtinga te stranke za osam odsto, poručile su Demokrate.

Juče su iz DPS-a poručili da Demokratama pada rejting, jer su građani prepoznali šta je njihova politička ponuda - demagoške podvale i prevare.

Demokrate poručuju da danas imamo potpuno nestabilnu Vladu.

“Što se, pak, tiče našeg rejtinga – želja će vas biti. I u ovom trenutku, Demokrate se nalaze na nikad većem nivou povjerenja i podrške crnogorskih građana”, navode Demokrate u saopštenju.

Kažu da u DPS-u postoji ogroman strah upravo od Demokrata.

“Smiješni su vaši navodi o našim navodnim zloupotrebama, jer svi znaju da imamo i crno ispod nokata da biste sve učinili, preko pravosudnih organa koji su vašim rukama, da nas ucijenite i kompromitujete. No, naša mana u vašim očima je to što nam nemate što naći, iako ste sve vaše službe i paraslužbe upregli u tu svrhu. Zato, izvolite, gospodo, imate vlast, kažite ko gradi, rušite i hapsite, ako govorite istinu. Međutim, svakome je jasno da ste opet slagali, jer ne činite ono što biste rado”, zaključuje se u reagovanju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније