Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

02. 10. 2017. 08:21 >> 07:52
4

CUNGU PORUČIO

Nema potrebe da se raskida koalicija

Lider Force Nazif Cungu kazao je da zasada nema potrebe za donošenjem ishitrene odluke o eventualnom raskidu koalicije na državnom nivou sa Demokratskom partijom socijalista, Bošnjačkom strankom i Hrvatskom građanskom inicijativom.

Nakon što je Skupština tijesnom većinom usvojila Zakon o planiranju prostora i izgradnji objekata, Cungu je na taj način tiho "amortizovao bijes partijskog kolege i poslanika Gencija Nimanbegua", pišu "Vijesti".

Nimanbegu je poslije sporne sjednice kazao “da će hitno pozvati albansku koaliciju da se opredijeli da li će raskinuti koaliciju sa manjinskim partijama i DPS-om”.

"Nimanbeguu nije prihvaćen nijedan amandman na predlog zakona. On je zato principijelno glasao protiv. Mada smo i mi očekivali da će neki amandmani biti usvojeni”, kazao je Cungu “Vijestima”, izbjegavši direktno da odgovori na pitanje da li je glasanje Nimanbeuga u parlamentu i stav Force.

Nimanbegu je uložio 16 amandmana na zakon.

Aktuelni predsjednik Opštine rekao je da će uskoro biti održan redovni sastanak koalicionih partnera na državnom nivou, zakazan još prije sedmicu.

“Mi pripadamo različitim partijama i normalno je da pored brojnih zajedničkih stremljenja, imamo i neke različite stavove i prioritete. Ali zbog toga nema potrebe za donošenje ishitrenih odluka”, kazao je Cungu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније