Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

26. 09. 2017. 19:06 >> 18:36
3

LEKIĆ TRAŽI

"Marković da predloži datum početka dijaloga"

Premijer Duško Marković trebalo bi da predloži konkretan datum i sat kada bi počeo dijalog za rješavanje političke krize, saopštio je predsjednik Demosa Miodrag Lekić poslije sjednice Predsjedništva. On je novinarima saopštio i da je šef Delegacije EU Aivo Orav upozorio da izbori sljedeće godine neće biti legitimni ako se ne usvoje preporuke OEBS-a i da bi, s obzirom na činjenicu da se zakoni ne mogu mijenjati u izbornoj godini, to trebalo uraditi do kraja ove.

"Demos iz poznatih razloga neće napuštati bojkot parlamenta dok se ne riješe oni razlozi koji su doveli do bojkota", ponovio je Lekić, ocjenjujući da dosadašnji Markovićevi predlozi nijesu bili konkretni. 

"Poručujemo premijeru da predloge saopšti u formi da on poziva i da saopšti dan kada on poziva opoziciju da razgovara o datumu izbora, da kaže u koliko sati i gdje", kazao je lider Demosa. 

Bez toga, kazao je Lekić, sve je neozbiljno.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније