Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ Dan ]

25. 09. 2017. 08:37   >>  08:07 10

"NAGOVJEŠTAJ POPUŠTANJA"

Bečić: Markovićev poziv neiskren

Poziv premijera Duška Markovića na razgovore sa opozicijom u institucijama sistema je neiskren i pun trikova, svojstvenih onima koji ih razvijaju gotovo 30 godina, ocijenio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

"Ipak, i takav kakav je predstavlja nagovještaj popuštanja u odnosu na onu tvrdu poziciju da nema govora o prijevremenim izborima", rekao je Bečić listu Dan.

Kako je kazao, preciznije to je nagovještaj poraza Demokratske partije socijalista (DPS).

"Neka Marković dobro porazmisli u šta uvodi Crnu Goru ako nastavi da se oglušuje o legitimne zahtjeve opozicije", poručio je Bečić.

On je podsjetio da se još nije desilo da DPS u pregovorima sa opozicionim političkim subjektima ispoštuje dogovoreno.

"Zato naša pozicija "uzmi ili ostavi" nije ucjena, već trezveno razmišljanje čovjeka koji ima posla sa dokazanim prevarantom, čovjeka kojem ne pada na pamet da uđe u zonu u kojoj je DPS majstor svog zanata", kazao je Bečić.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније