Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavila R.B. ]

24. 09. 2017. 16:25 >> 15:56
26

REAGOVANJE

DF: Desio se loše režiran državni udar

Crnogorska javnost se u direktnom televizijskom prenosu uvjerava da se na dan izbora u Crnoj Gori desio loše režiran državni udar, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

Taj politički savez je, u regovanju na izjavu poslanice Demokratske partije socijalista (DPS), Aleksandre Vuković koja je saopštila da ometanje rada Sudskog vijeća u suđenju optuženima za pokušaj terorizma tokom izbornog dana izaziva ogorčenost DPS-a i da politika države mora biti iznad svakog politikantstva, poručio Vuković da se “ne zalijeće na DF”.

“Umjesto da se zajedno sa kriminalnim klubom poslanika DPS-a zavuče u mišiju rupu, ova vikend političarka se usudila da komentariše montirani sudski proces”, kaže se u reagovanju DF-a.

Kako se navodi, partija u kojoj je Vuković i njen predsjednik “u kojeg je beznadežnije zaljubljena od Bebe Džaković, od ove države su napravili cirkus”. 

“Jer samo u ovakvom cirkusu od države, Vuković bi mogla biti poslanica, i da nije bilo Sinđe, Minđe, Katne i ostalih, vjerovatno bi i sad po Trebjesi promovisala zdrave stilove života”, saopšteno je iz DF-a.

Kako se navodi, jedanaest mjeseci kriminogeni režim saopštava Crnoj Gori, regionu i svijetu kako se 16. oktobra dogodio državni udar. 

“A pošto se javnost, u direktnom televizijskom prenosu, iz dana u dan uvjerava da se radilo o loše režiranom državnom udaru od strane Bebe Popovića i Milivoja Katnića, i pošto je gotovo izvjesno da će specijalni državni tužilac nakon ovog javnog blamiranja, osim podnešenja ostavke, morati i krivično da odgovara, Vuković sad pere ruke od crnogorskog talika i saopštava da nije bilo nikakvog državnog udara”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je, poslije briljantnih nastupa lidera DF-a i njihovih advokatskih timova, čak i ovoj poslanici postalo jasno da su od državnog udara ostali samo dugmići “koje čak ni ona ne može iskoristiti kao ukras na šeširu umjesto broša”. 

“Ni ona, ni kompletan klub poslanika DPS-a, neće uspjeti da pobjegnu od krivične odgovornosti zbog falsifikovanja odluka i protiustavnog skidanja imuniteta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću”, dodaju iz DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније