Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

22. 09. 2017. 19:19   >>  18:49 1

"GUBI KOMPAS"

URA: DPS živi paralelnu stvarnost

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić je kazao da njegova partija gubi kompas, a da je ono što saopštavaju samo potvrda da su izgubili sve dodirne tačke sa realnošću i žive paralelnu stvarnost, saopšteno je oruma mladih Građanskog pokreta URA.

Podsjetino, Nikolić je danas, reagujući na izjavu lidera Ure Dritana Abazovića da su intenzivnije diplomatske aktivnosti posljednjih nedjelja signal da DPS "polako gubi bitke na svim frontovima", kazao da je Abazović sa svojim kolegama iz opozicije direktni krivac za sve ono što spočitava da su nedostaci sistema.

"Da dokaže da DPS licemjerstvo nema kraja potrudio se ovaj put gdin Nikolić II, koji u ime organizovane kriminalne grupe (DPS-a) priča o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i ljudskoj sramoti. Kad vam o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i sramoti pričaju megafoni šefova organizovanih kriminalnih grupa, plagijatora, prikrivenih fašista, kameleona i ratnih zločinaca onda znate da to ni zeru ne vrijedi", kazao je član Foruma mladih GP URA, Lazar Miranović.

On je kazao da je DPS već odavno izgubio kompas a da je ono što saopštavaju samo potvrda da su izgubili sve dodirne tačke sa realnošću i žive paralelnu stvarnost.

"To ne treba da čudi, jer vođa i njegova svita pucaju po šavovima i trče svoj posljednji krug pred neizbježnim promjenama. BDP im raste još jedino u njihovim i novčanicima njihove braće, kumova, prjijatelja i partnera dok građani jedva krpe kraj sa krajem i pažljivo planiraju svaki cent kako bi dočekali prvi u mjesecu", naglašava Miranović.

On je istakao da je žalosno što Nikolić ne vidi da sve godine iza njega živi u jednom sistemu, koji ima katastrofalne rezultate, koji je upropastio najljepšu državu na svijetu i građane doveo na rub siromaštva.

"Umjesto toga on živi u uvjerenju da je za katastrofalan sistem odgovorna opozicija. Šteta za još jedan mladi mozak koji je mogao razviti kritičku misao", ističe Miranović.

Dodaje i da je očigledno da Nikolić nije shvatio metaforu “Sjeverna Koreja” i da je očekivano pobrkao teze.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније