Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 09. 2017. 16:49 >> 16:19
5

DPS SAOPŠTIO

"Jokić ispolitizovao protest"

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić politizovao je današnji protest u Kotoru jer je na tom skupu držao govor uprkos najavi organizatora da neće biti političkih obraćanja, saopštio je opštinski odbor DPS-a.

Iz DPS-a su naglasili da su zatečeni jer se u političkoj borbi ne biraju mjesto, vrijeme i povod.

"Dajemo punu podršku nadležnim organima da, koristeći sva raspoloživa sredstva,  nastave rad na rasvjetljavanju svih nerijesenih slučajeva kriminala, kako bi počinioce ovih nedjela stigla pravda. Takođe, apelujemo na političare da ne koriste makijavelistički  svaku priliku za sopstvenu promociju, posebno u situacijama kada je to neprimjereno i neukusno", poručili su iz te partije.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније