Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

19. 09. 2017. 20:13 >> 20:07
8

ODGOVOR DEMOKRATA

"Uništavanje CG ne možete opravdati"

Da se u DPS-u sprovodi indoktrinacija na vrhunskom nivou, dokaz je i saopštenje Marka Burića, koji se zbog nade da će ostati kurir i s vjerom u šefov osmjeh, već danima iznoseći brutalne neistine i manipulacije, u maniru Svetozara Marovića i Mila Đukanovića, tvrde iz nikšićkog Odbora Demokratske Crne Gore.

Potpredsjednik tog odbora Nemanja Vuković poručuje da je žalosno što Burić, kao mlad čovjek, zastupa i pokušava da opravda "poharu Crne Gore od strane DPS-a i njegovih šefova Mila Đukanovića, Brana Mićunovića i Svetozara Marovića, kao i nesposobnost Veska Grbovića i odbjeglog ekonomiste koji trenutno odrađuje kaznu kod Aca Đukanovića - Đoka Krivokapića".

Vuković pita Burića da odgovori šta su njegovi "šefovi" Đukanović i Marović organizovali 92., ko je 90-tih rekao da najviše mrzi stopostotne Crnogorce, ko je mrzio šah zbog šahovnice, a po čijoj naredbi su ljudi hapšeni zato što nijesu htjeli da idu na dubrovačko ratište.

"Da vam nijesu i pokradeni milioni u depresiji kao dojučerašnji ideolog i drugi čovjek partije, koji joj je, usput, i ime dao. Ili su vam u depresiji samo partijski drugovi kojima je Srbija štek za izbjegavanje pravne države", zapitao je Vuković.

Njega dalje interesuje u kojoj se evropskoj državi kapitalnim projektima predstavljaju prodavnice tipa Voli, Laković, Conto, benzinske pumpe i perionice auta, gdje se u svijetu 500 metara bulevara rekonstruiše godinu i po dana.

"Ako je to normalan tempo izgradnje, odnosno rekonstrukcije, onda bi nam za izgradnju dionice auto-puta od Smokovca do Mataševa (koji je mnogo veći projekat od bulevara) trebalo najmanje 1500 godina. Postoji li gdje, kao kod nas, da se kolektor otvara 3 puta, a da i dalje nije pušten u pogon? Ili da se muzička škola otvara svakog 18. septembra i tako godinama unazad", navodi Vuković.

Vuković smatra da su sramni podaci da dug Opštine na današnji dan iznosi više od 47 miliona eura.

"A aktuelni nelegitimni gradonačelnik je 2013. kada je došao na vlast političkom korupcijom, obećao da će nakon 2 godine dug biti na nuli? Jesu li žalosne činjenice da je nezaposlenost u Nikšiću u konstantnom porastu i da iznosi oko 21%, da imamo negativan prirodni priraštaj i kontinuirano odseljavanje građana iz naše opštine? Stidite li se onih 40 000 novih radnih mjesta koje je šef nad šefovima organizovane kriminalne grupe obećao baš u Nikšiću", navodi se u odgovoru Vukovića.

Vuković ističe da je istina uvijek pobjeđivala laži.

"Zato vi na argumentaciju, kampanju i čistinu Demokrata nemate niti ćete ikad imati adekvatan odgovor. Isto kao što uništavanje i Nikšića i Crne Gore od strane tvojih šefova i kurira višeg ranga, ne možete opravdati ni na koji način", zaključuje Vuković.

Portal RTCG, objavivši po dva saopštenja Burića i Vukovića, zaključuje ovu polemiku.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније