Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

19. 09. 2017. 18:40   >>  18:09 9

BURIĆ SMATRA

Kaluđerović i Gošović radili protiv nezavisnosti

Član Opštinskog odbora nikškićkog DPS-a Marko Burić kazao je da pamti članove Demokratske Crne Gore Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića "kao čelnike stranke koja je bila Miloševićeva filijala u Crnoj Gori, one iste koja je bila političko krilo zloglasnog Sedmog bataljona i upravo one koja je prizivala bombe i u Crnoj Gori, tvrdeći da nijesmo ni mi gubavi".

"Sve se bojimo da je tačno ono što stoji na sajtu vašeg nekadašnjeg SNP, da je šef marketinga te partije upravo Aleksa Bečić. Samo tako bismo razumjeli ove autogolove koje dajete, plasirajući tone neistina i besmislica na dnevnom nivou. Ipak, od istine pobjeći ne možete, jer smo mi tu da vas podsjećamo ko ste i šta ste radili dok smo mi obnavljali nezavisnost i dok smo se borili da očuvamo mir i stabilnost u zemlji", kazao je Burić.

On je istakao da je žalosno što su članovi Demokratske Crne Gore činili sve da naša zemlja ne obnovi nezavisnost.

"Žalosno je što su vaši članovi prizivali NATO bombe. Žalosno je što je vaš Aleksa tvrdio da je trobojka državna zastava Crne Gore. Žalosno je što ste poturili građanima Kotora stranca. Žalosno je što ste, čim ste se dokopali vlasti, počeli da udomljavate kume, rođake i sinove vaših funkcionera. Žalosno je, gospodo demagozi, kada mladi ljudi navijaju protiv svoje države i kada se ne raduju dobrim rezultatima koje država ostvaruje. Mi smo ponosni što zajedno sa našim sugrađanima sve činimo da naš Nikšić napreduje iz godine u godinu. Ponosni smo što naš Nikšić bilježi sve bolje rezultate u mnogim oblastima. Volimo svoj grad i radujemo se svakom njegovom uspjehu. Pobijedili smo na posljednjim izborima da bi pobijedio Nikšić", poručio je Burić.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније