Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

17. 09. 2017. 17:18 >> 16:50

ČESTITKA POPOVIĆA

Industrija da bude okosnica Nikšića

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je Dan Opštine Nikšić 18.septembar, istakavši da industrijski napredak mora biti okosnica daljeg razvoja tog grada.

"Ovaj dan podsjeća nas na istinsku veličinu Nikšića i pregalaštvo i sposobnost njegovih ljudi. U borbama za oslobođenje grada od okupatora učestvovalo je 11.000 boraca iz Nišića a njih 45 bili su narodni heroji. Protiv mnogostruko veće sile, hrabro su istupili i okitili sebe slavom a svoj grad i narod slobodom i napretkom", rekao je Popović.

On je kazao da je najvažnija misija jačanje kapaciteta postojeće industrije, uvezivanje sa inostranim tržištima i jačanje diretnih stranih investicija.

"Ohrabrivanjem preduzetničkog duha i pokretanja malih poslova, porodičnih biznisa i ulaganjem u inovacije i tehnološki razvoj zaokružiće proces stvaranja zdravog poslovnog ambijenta i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života svih građana i građanki. Želim da potvrdim da će liberali uvijek biti saveznik Nikšiću na tom putu ka cilju koji jeste bolji kvalitet života, lična i porodična sreća za sve", naglasio je Popović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније