Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

17. 09. 2017. 08:34   >>  08:04 1

KRAPOVIĆ VJERUJE

Krizu ćemo brzo prevazići

Predsjednik opštine Budva Dragan Krapović uvjeren je da će se politička kriza u toj opštini vrlo brzo prevazići.

On je u intervjuu za Pobjedu ocijenio da se zastoj u radu lokalnog parlamenta negativno odrazio na funkcionisanje opštine i da će posljedice toga osjetiti građani, koji, kako je kazao, treba da ocijene "ko se kako ponaša i radi".

"Kriza - u stvari više zastoj nego kriza - će se vrlo brzo prevazići u Budvi i nastavićemo da radimo u korist interesa građana i da unapređujemo život i privredu u Budvi", kazao je on.

Krapović je podsjetio da je budvanski parlament trenutno u zastoju zbog nedostatka kvoruma, što se, kako je rekao, "negativno odražava na funkcionisanje opštine".

"Ali to je posljedica odnosa političkih subjekata i pojedinaca prema građanima koji su ih birali. Ovdje želim da naglasim da za takvim pristupom stvarno nema nikakve potrebe, budući da ova izvršna vlast radi potpuno transparentno i u skladu za zakonom i interesima građana Budve i Crne Gore. Potpuno je jasno da zbog zastoja u radu lokalnog predstavničkog tijela nijesu donijete odluke koje je trebalo i da će posljedice takvog ponašanja osjetiti građani prije svih, tako da građani treba da ocijene ko se kako ponaša i radi. Kriza - u stvari više zastoj nego kriza - će se vrlo brzo prevazići u Budvi i nastavićemo da radimo u korist interesa građana i da unapređujemo život i privredu u Budvi", rekao je Krapović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније