Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

15. 09. 2017. 20:53 >> 20:34
1

ODGOVOR DPS-u

Vrata Demokrata otvorena za tužioca

Vrata Demokratske Crne Gore su uvijek otvorena nadležnim državnim organima, jer mi nijesmo ništa ukrali, nijesmo nikog ubili, i nijesmo nikome dužni ni čačkalicu, saopšteno je iz te partije.

Demokrate su reagovale na poziv Demokratske partije socijalsta (DPS) specijalnom tužiocu da provjeri "ko je i na koje načine "slamao" nezavisnog odbornika u budvanskom parlamentu Stevana Džakovića", koji je odlučio da prekine bojkot i vrati se u lokalnu Skupštinu.

"Vaše saopštenje više podsjeća na kukanje za propalim izborima koje ste željno čekali sa punim koferima prljavih para, nego na politički stav. Vjerovatno zato što se bivši i sadašnji kriminalac Sveto, vaš šef, sada krije u nekoj drugoj državi, pa umjesto njegovih brljotina, imamo vaše razdraženo kukanje", poručuile su Demekorate DPS-u.

Istakli su da u njihovoj partiji ne postoji sistem vrijednosti na kome počiva DPS.

"Vaša misao je zasnovana na korupciji i pljački, pa očekujete da svi tako funkcionišu. E pa nijeste uspjeli da otrujete slobodne građane Crne Gore i budite sigurni da se nećemo zaustaviti dok ne utvrdimo svaku vašu pljačku i korumptivnu radnju i dok građanima ne vratimo ono što ste im oduzeli, sve do poslednjeg centa. Zato tužilac i treba sve da ispita, a za razliku od vas nećemo se kriti po susjednim zemljama", navodi se u saopštenju.

Poručuju da su Demokrate uvijek tu, u svojoj državi i sa svojim narodom, "i kada nam prijetite, i kada nas neosnovano optužujete, i kada su nam životi ugroženi".

"Očigledno je da kriminalcima nisu uspjele prijetnje jer se Demokrate ne plaše dva oka u glavi, pa su se oglasili direktno nalogodavci. Metak može ali drugo ništa neće moći. I na kraju, da vam saopštimo ono što svakako znate, vi u Budvi nemate više šta da tražite, kao ni u Kotoru i Herceg Novom. Uzalud su vam svi napadi na nas jer ubuduće možete očekivati samo poraze, a ono što vas najviše boli je to što ste i sami svjesni toga", zaključuju Demokrate.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније