Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 09. 2017. 18:42   >>  18:15 13

DEMOKRATE TVRDE

"Verbalni napad na Bečića u MK"

Demokratska Crna Gora je saopštila da su predsjednik te partije Aleksa Bečić, generalni sekretar Boris Bogdanović i jedan dio članova Opštinskog odbora Demokrata Mojkovac bili predmet verbalnog napada aktiviste DPS-a Gorana Stanišića.

 

"Stanišić, koji se zaustavio u blizini prostorija Demokrata u Mojkovcu i iz džipa crne boje, marke `Land Rover Discovery 3`, reg. oznaka MK AE306, najogavnijim psovkama obrušio na rukovodstvo Demokrata, izrekao je i prijetnju da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu. O ovom događaju je zabilježen video snimak, koji šaljemo javnosti na uvid", navodi se u saopštenju Demokrata.

Kako su kazali, Stanišić je presudom  Višeg suda u Bijelom Polju prošle godine osuđen na dvije godine i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubistva u prekoračenju nužne odbrane u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja.

"Imajući u vidu sve navedeno, postoji osnovana sumnja da je pomenuto lice izbjeglo izdržavanje naznačene kazne zatvora. U prilog svemu rečenom, javnost obavještavamo i da se u društvu Stanišića, odnosno u istom autu sa njim, nalazio bratanić Veselina Veljovića i sin načelnika Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac. Pametnome dosta da izvede određene zdravorazumske zaključke", kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Oni su upitali da li iko više, nakon tih informacija, ima dilemu da je brat premijera Duška Markovića "upravo u dogovoru sa predsjednikom Vlade, prijetio da će pobiti mlade Demokrate i da li iko više ima dilemu da je Stanišić, po nalogu Duška Markovića i Veselina Veljovića, prijetio da će baciti bombu na prostorije Demokratske Crne Gore u Mojkovcu?"

Kako su naglasili, zbog toga što je bezbjednost njihovih članova i funkcionera ugrožena, podnijeće krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu i obavijestiti sve relevantne institucije u zemlji u inostranstvu.

 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније