Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

12. 09. 2017. 13:15 >> 20:10
13

PAUNOVIĆ SAOPŠTIO

Da ostane dogovor o granici s Kosovom

Crnogorska komisija za granicu još nije dobila zvaničnu informaciju od kosovskih vlasti o raspuštanju Komisije Kosova o demarkaciji sa Crnom Gorom.

Predsjednik crnogorske komisije, Milan Paunović, kazao je za Televiziju Crne Gore (TVCG) da se nada da će situacija u vezi sa granicom biti riješena na način koji je ranije dogovoren.

"Najave medija da je novi premijer Kosova najavio da će predložiti obrazovanje nove komisije, ne treba komentarisati, jer Crna Gora nije o tome zvanično obaviještena", rekao je Paunović.

On je saopštio da je uvjeren da će se na Kosovu naći politički dogovor za ratifikaciju ugovora, uz uvažavanje da je riječ o unutrašnjem pitanju Kosova.

Podsjetimo, novi kosovski premijer Ramuš Haradinaj, čim je stupio na čelo vlade, raspustio je Komisiju za demarkaciju granice sa Crnom Gorom, a za šefa budućeg tima koji će biti zadužen za to pitanje, umjesto dosadašnjeg šefa Murata Mehej, postavio je Špejtima Bulićija.

Prilog: Nemanja Živaljević

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније