Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

12. 09. 2017. 07:57 >> 07:27
26

RADULOVIĆ PORUČIO

Odgovor opozicije ili se vraćamo u parlament

Ako se opozicija ogluši o poziv DF-a za budućnost Crne Gore, biću najglasniji zagovornik povratka u Skupštinu, da direktno komuniciramo sa građanima, da saopštimo istinu i pokažemo svoju superiornost u misiji i rješenjima i suprotstavimo se ovoj neznavenoj vlasti, saopštio je poslanik DF, Branko Radulović.

Radulović sumnja da Crna Gora može postati moderno demokratsko društvo jer je ovdje, kako kaže, poremećen sistem vrijednosti i ne postoji prava elita koja društvo vodi u bolju budućnost.

"Strašno, ali istinito, Crna Gora živi život van pravog života, u neistini, jedući samu sebe i svoju budućnost, ubijajući se, sa poremećenim sistemom vrijednosti, mijenjajući svoj identitet, bez prave elite, sa sve manje konkurentnim znanjem i pretpostavkama da će ikada biti moderno demokratsko društvo", rekao je Radulović Pobjedi.

On je, između ostalog, rekao da je sudbina Crne Gore u Crnoj Gori, a ne van nje.

"Ambasadori zemalja EU su tražili razgovor sa čelnicima DF-a, što znači da smo važan faktor. Iznijećemo im istinu, a može se očekivati da će se i dalje njihovi formalni i neformalni stavovi o karakteru i trajanju režima mnogo razlikovati", kazao je Radulović.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније