Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

10. 09. 2017. 17:32 >> 17:07
28

DEMOKRATE RADUNOVIĆU

Bojkot najučinkovitiji protiv DPS-a

Nema povratka u parlament jer je bojkot nešto najučinkovitije što je do sada pokrenuto protiv Demokratske partije socijalista (DPS) poručuju Demokrate i dodaju da nema bolje poruke onima koji su i pomišljali da prekinu bojkot, od toga što DPS to percipira kao dobro rješenje.

Šef poslaničkog kluba DPS-a Miodrag Radunović ocijenio je ranije danas da je opozicija shvatila gdje vodi bojkot parlamenta, mada to, kako je saopštio ne priznaju i poručio da podržava najavu dijela opozicije o povratku u skupštinske klupe.

Radunovićevu ocjenu Dremokrate nazivaju besmislenom i ukazuju na njegovu odgovornost za infekciju pet beba u Opštoj bolnici u Bijelom Polju kada je jedna i preminula.

"Nema bolje poruke onima koji su i pomišljali da prekinu bojkot, kad DPS to percipira kao dobro rješenje. Jeste, ali za organizovanu kriminalnu grupu", navodi se u saopštenju Demokrata.

Po ocjeni Demokrata nikad do sada nije proizvedena veća kriza unutar DPS-a, niti je ikad bilo više pritisaka na tu partiju od strane međunarodne zajednice, kao u što je to bio slučaj u periodu bojkota parlamenta, pa su kako tvrde na sve načine pokušavali da osujete legitiman i, kako ocjenjuju, najefikasniji oblik demokratskog pritiska.

"Kažete dijalog, pitamo vas - a sa kim? Sa vama koji imate u vrhu partije čovjeka koji je vođa najjače kriminalne organizacije u državi i to priznao, i za to osuđen, a sada je u bjekstvu. Sa vama, čiji je lider uništio državu. Stvarno ste smiješni ako očekujete da bilo ko iz Demokrata uđe sa vama u dijalog", navodi se u saopštenju.

Demokrate poručuju da će na lokalnim izborima u novembru politički deklasirati DPS tako da se, kako navode, od tog poraza neće nikada oporaviti. Oni podjećaju da su prije tri mjeseca počeli kampanju u svakoj od opština i, kako navode, razvili infrastrukturu od časnih i uglednih ljudi.

"Zaboravili ste da ste od oktobra 2016. godine sve lokalne izbore od Demokrata izgubili, nemojte sebi davati lažnu nadu da se to neće desiti i na ovim izborima koji nam slijede na jesen. I baš da ne biste završili posao uništavanja Crne Gore, mi smo se pojavili da vas spriječimo u toj zloj namjeri", kažu Demokarte.

Oni poručuju da nema povratka u parlament.

"Nema povratka u Parlament, jer je bojkot nešto najučinkovitije što je do sada pokrenuto protiv vas, zato ste i činili sve da nas vratite tamo, kako bi tu akciju obesmislili", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари28

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније