Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 09. 2017. 19:47 >> 19:17
4

DANILOVIĆ OCIJENIO

"Nije Lekić važniji od partije"

Goran Danilović, koga je 27.avgusta u Mojkovcu dio DEMOS-a izabrao za lidera, ocijenio je kako je u tom slučaju ispoštovana procedura.

Danilović je, u emisiji "Živa istina", kazao da nije jedini krivac što je došlo do rascjepa u DEMOSU, ali da snosi dio odgovornosti i da ne prihvata da je jedan čovjek važniji od partije.

"Ako vi na moju ponudu, da se zajednički povučemo, bez obzira na razlike koje postoje među nama, odgovorite nestatutarnom smjenom, progonom ljudi, čak i javnim odgovorom da ja nijesam nivo sa kojim se komunicira, e pa onda ćete shvatiti da smo i jedan i drugi nivo onima koji su nas birali," rekao je on.

Danilović kaže da se sada samo čeka potvrda Ministarstva javne uprave da je on jedini lider. Dodaje da će poštovati njihovu odluku.

"Mogu se u Crnoj Gori oteti partije, ali ljude ne možete oteti. Spremni smo na to. neka rade u skladu sa zakonom, neka donesu odluku i mi ćemo je poštovati, mi smo joj naredni kakva god.", rekao je Danilović i ocijenio da bojkot Parlamenta nije onaj koji je priželjkivao, to je, dodaje, polovično rješenje.

"Ako je bojkot to da se nikada zajedno ne fotografišemo kao 39 poslanika opozicije, da nikad zajedno ne popijemo kafu pa da makar zbunimo javnost, da ne napravimo jednu jedinu zajedničku akciju, da je jača sujeta petorice lidera od interesa 50% Crne Gore. Niko me neće ubijediti da je to bojkot.", zaključio je Danilović.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније