Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

08. 09. 2017. 10:30 >> 10:01
22

MUJKOVIĆ SAOPŠTIO

"DPS gori za CG od istorijskih neprijatelja"

Član Opštinskog odbora Pljevlja Demokratske Crne Gore Mensur Mujković kazao je da ono što je DPS učinio od Crne Gore nijesu najveći neprijatelji u istoriji - "oglodali do koske, i još im je malo".

"Ne peče vas savjest da pomenete plate, a građani su za vaše i plate vaših funkcionera za ovih 27 godina iskeširali najmanje 201 milion eura? Imate li ikakavih skrupula da pominjete nečija primanja, a vi ste u ovom mandatu Skupštine prisvojili pet miliona eura, pa još napravili red ispred blagajne za 245 eura goriva, dnevnice i stanarinu?", saopštio je Mujković u reagovanju na saopštenje DPS-a, u kome su naveli da Demokrate izbjegavaju odgovore na suštinska pitanja.

On je rekao da DPS prigovara političkom subjektu koji se odrekao i troškova za gorivo, i službenih vozila, i službenih telefona, i dnevnica i stanarine.

"I od najvećeg dijela svojih plata poslanici Demokrata su renovirali tri škole na seoskom području. A vi, šefovi i članovi OKG? Čega ste se vi odrekli i šta ste vi obnovili iz svojih sredstava za ovih tri decenije, osim što uskratili pravo građanima da normalno žive?", rekao je Mujković.

On je poručio da DPS ispoljava agresiju kao posljedicu frustracija  zbog gubitka vlasti u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, kao i zbog "slutnje poraza koji im se spremaju u Mojkovcu, na Cetinju i drugdje".

"Zamutila im je svijest, pa sve češće pominju obraz. A ne bi to smjeli da čine, ako misle da ijedan časni građanin u Crnoj Gori ikad više pomene obraz, jer kad pomenu obraz oni koji su iz zemlje iznijeli par milijardi eura i od zavarivača auspuha, koji nijesu znali putem ići, postali viša klasa i nekakava elita, nema poštenog Crnogorca, Srbina, Bošnjaka, Muslimana, Albanca, Hrvata ili Roma koji iz vokabulara neće tu riječ izbaciti. Ajde sve, ali kad prigovaraju na zakonitost zapošljavanja oni koji su postali sinonim za partijsko zapošljavanje i nepotizam i čiji je visoki funkcioner dao nemjerljiv doprinos svjetskoj literaturi iz ove oblasti, sa onom njegovom formulom `jedan zaposleni – četiri glasa“, onda zaista sve izgubi smisao", kazao je Mujković.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније