Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

07. 09. 2017. 08:01 >> 10:40
10

ABAZOVIĆ O KANDIDATU

Puno je žena koje bi mogle biti predsjednik

Iako Demokratski front (DF) smatra da dio opozicije "crta" direktoricu MANS-a Vanju Ćalović kao zajedničkog kandidata opozicije za predsjednika Crne Gore, opozicionari koji su među prvima iznijeli predlog da žena bude u trci za predsjedničko mjesto kažu da nijesu mislili ni na koga posebno.

Lider Ure Dritan Abazović, koji je prvi javno kazao da bi bilo dobro da kandidat opozicije bude žena, kaže da nije imao u vidu nikoga konkretno, već da bi kandidovanje žene bilo iskorak.

"To je emancipatorska ideja. Nijesmo licitirali sa imenima. U Crnoj Gori ima puno žena koje bi mogle preuzeti ulogu predsjednika, koje su kredibilne, prepoznate i građanski orijentisane", kazao je Abazović Pobjedi.

Goran Danilović, koji je na vanrednoj izbornoj skupštini u Mojkovcu izabran za predsjednika Demosa, nedavno je takođe predložio kako bi bilo odlično da opozicija ima kandidatkinju za predsjednicu Crne Gore.

"Primijetio sam potom da je proključalo na mrežama i u medijima! Ispituje se otkuda sad taj predlog? Na koga se mislilo? Koga sam nacrtao? Ko je ta dama? Je li to doprinos dogovoru u opoziciji ili razbijanje tuđih namjera? Nevjerovatno! Rijetki su oni koji smatraju da je to korektan predlog - da bi valjalo razmisliti! A nijesam nikoga crtao niti sam već naumio favoritkinju", naveo je Danilović na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније