Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

06. 09. 2017. 18:27 >> 18:09
1

MARKOVIĆ U KOLAŠINU

DF: Nije nostalgija, već zloupotreba

Građanima Mojkovca je dosta besmisla, laži, praznih obećanja, partijskih zapošljavanja, i zato će DPS biti poražen i preseljen u istoriju, saopšteno je iz mojkovačkog Odbora Demokratskog fronta.

Građani Mojkovca su juče bili “počastvovani” posjetom premijera Duška Markovića sa saradnicima, ali je odmah bilo jasno da nije u pitanju nostalgija premijera prema svom rodnom mjestu, već da kreće još jedna prevara i zloupotreba državnih resursa u susret lokalnim izborima, saopšteno je iz mojkovačkog Odbora Demokratskog fronta.

"Euforija koja je od ranih jutarnjih časova zavladala u zgradi Opštine, gdje su funkcioneri lokalne uprave, postrojeni u svečanim odijelima, egzaltirano dočekali premijera i njegovu svitu, nije se, na njihovu žalost, prenijela na građane Mojkovca, zabavljene o svom jadu, upravo od vlasti i partije iz koje dolazi premijer”, poručuju iz DF-a.

Marković je, kako navode obišao osnovnu školu u Lepencu, uvjerivši se da je zamjena krovne konstrukcije i pokrivača, inače donacija kineske ambasade u CG, odlično urađena, i da će, samo 20-ak đaka te škole imati dobre uslove za svoje školovanje. "To što je đaka svake godine u Mojkovcu sve manje nije ga mnogo dotaklo", poručuju iz DF-a.

Nakon obilaska fabrike ''Tara Aerospace and Defence Products AD Mojkovac''.

"Gdje je vjerovatno dogovorio zaposlenje, na par mjeseci, podobnih građana Mojkovca uz obaveznu člansku kartu DPS, kako bi se obezbijedio još koji glas za ovu partiju, premijer je obišao radove na izgradnji puta Vragodo-Vrioci-Žarski katun, koji, što se tiče Mojkovca, vodi –nigdje", saopšteno je DF-a.

Zašto premijer nije pojasnio građanima Mojkovca da se radi o dijelu regionalnog puta Berane-Kolašin, pitaju u DF-u.

Premijer Marković je, kako podsjećaju, položio kamen temeljac, za zgradu za osobe u stanju socijalne potrebe.

"Zažmurivši na činjenicu da se na dvadesetak metara od temelja iste već nalazi jedna zgrada slične namjene, nikad useljena i dovršena, sa uloženih 200.000 eura, za koju se ne zna što je zaboraviše", saopšteno je iz DF-a.

Premijer Marković najavi i izgradnju hotela, kažu u DF-u. "Ako se ima u vidu problem iseljavanja u Mojkovcu, vjerovatno ćemo svi koji ostanemo biti smješteni u isti, o trošku DPS-a. Kad već teku med i mlijeko, da Mojkovčanima ugođaj bude kompletan", poručuju iz DF-a.

Dakle, sve što je u proteklom periodu "uništeno u Mojkovcu", upravo od vlasti koju predstavlja Duško Marković, isti, "čarobnim štapićem i šupljom pričom obnovi za samo jedan dan", stoji u saopštenju DF-a.

"Da nije tužno, bilo bi smiješno. Građanima Mojkovca je dosta besmisla, laži, praznih obećanja, partijskih zapošljavanja, i zato će DPS biti poražen i preseljen u istoriju bešćašća. Mojkovčani snažno podržavaju DF, jer želimo da našim gradom upravljaju ljudi koji će zaustaviti uništavanje i propadanje Mojkovca i koji će ponuditi rešenja koja će omogućiti da se naša opština razvija i napreduje", zaključuje seu saopštenju DF-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније