Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

04. 09. 2017. 13:20 >> 12:50
11

DANILOVIĆ PREDLAŽE

Kandidat opozicije da bude žena

Opozicija u Crnoj Gori trebalo bi da ima zajedničkog kandidata na izborima za predsjednika države, i bilo bi odlično da to prvi put bude žena.


To je ocijenio Goran Danilović koji je na vanrednoj izbornoj Skupštini u Mojkovcu izabran za predsjednika partije. Danilović je u saopštenju naveo da ubrzano curi vrijeme za dogovor oko ključnih stvari u opoziciji.

"Umjesto što svaki pojedinačni potez neke od stranaka iz opozicije koji nam se ne dopada proglašavamo izdajom, moramo sjesti i dogovoriti se. Niti je izdaja sve što nam se ne dopada, niti više ima šta da se izda u Crnoj Gori", poručio je Danilović.

Opoziciji treba, kako je rekao, jedinstven stav oko uslova za poštene izbore potpisan od 39 opozicionih poslanika. 

"Treba nam zajednički kandidat za predsjednika Crne Gore. Bilo bi odlično da to po prvi put bude dama, neko iza koga bez sujete možemo stati svi i snažno doprinijeti pobjedi"“, smatra Danilović.

Manje je, kako je ocijenio Danilović, važno da li je to osoba sa političkim iskustvom ili neka od javnih ličnosti sa dokazanim znanjem i hrabrošću iz javnog života. 

"Blagovremen dogovor i odluka oko toga djelovala bi ljekovito na sve nas i doprinijela ujedinjenju Crne Gore. Toliko možemo i lako i brzo samo ako želimo. Potom će sve biti lakše“, zaključio je Danilović.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније