Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

30. 08. 2017. 15:45 >> 15:20
2

DPS BUDVA

Demokrate izgubile kompas

Demokratska Crna Gora izgubila je kompas, i umjesto da se posvete rješavanju duboke krize vlasti u Budvi ponovo se bave Demokratskom partijom socijalista, saopšteno je iz DPS-a.

 

Oni su reagovali na saopštenje odbornika Demokrata, Mijomira Pejovića koji je, komentarišući odgađanje sjednice lokalnom parlamenta, kazao da DPS i njihovi bivši koalicioni partneri više neće gazdovati Budvom.

Iz DPS-a poručuju da izlaganja Demokrata poput Pejovićevog ne predstavljaju ništa drugo do gomile riječi koje su ih za ovih osam mjeseci bacile u besmisao.

“U svom očaju Demokrate su izgubile kompas, pa umjesto da se posvete rješavanju duboke krize vlasti u Budvi oni se ponovo bave DPS-om”, navodi se u saopštenju.

Demokrate, navode iz DPS-a, tim pokazuju koliko su nezreli za vlast i da im prosto nije mjesto van opozicionih klupa.

“Govore o konsloidaciji opštinske kase, a u kasi je prilikom njihovog preuzimanja vlasti bilo preko milion eura. Svojim pokušajem demantovanja, Pejović je samo dokazao da su Demokrate puki demagozi bez rješenja, da traže vlast radi vlasti, a ne zbog unapredjenja života gradjana”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a poručuju da o sposobnosti Demokrata najbolje govori osmomjesečni period u kojem su jedva uspjeli da skrpe koaliciju, koja se raspala brže nego što je formirana.

“Ovakvim obraćanjima ponovo pokušavaju da bace prašinu u oči sugradjanima bezuspješno prikrivajući svoju nespobnost. Demokrate ništa drugo ne znaju osim da kao papagaji ponavljaju napamet naučene floskule koje ne znače ništa i potpuno su besmislene. Gdje im je sad većina? Da li je DPS kriv zbog toga što su Demokrate nesposobne i što ih je sopstvena mržnja ugušila”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније