Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

30. 08. 2017. 13:12 >> 12:41
2

DPS BUDVA

"Posljednji trzaji odlazeće vlasti"

Jučerašnje neodržavanje sjednice SO Budva, više je nego jasan znak da je nova vlast završila upravo onako kako je i počela - loše i neorganizovano, poručuju iz budvanskog Klub odbornika DPS-a.

“Izgleda da odlazećoj vlasti ni danas nije jasno da je gotovo, da su završili i da nikad nisu ni trebali da preuzimaju vlast zbog toga što su neznaveni, nesposobni i nepreduzimljivi”, poručuju iz DPS-a.

Kažu da je nova vlast u prethodnih osam mjeseci u lokalnoj upravi i javnim preduzećima uspjela da zaposli preko 200 svojih članova.

“Nijedan problem starograđana u Budvi nije riješen što jasno ukazuje da je odlazeća vlast i na njih zaboravila odmah po preuzimanju funkcija. Svaku značajnu turističku manifestaciju bacili su na koljena, što i ne treba da čudi, uzevši u obzir da je odlazeći predsjednik javno izjavio kako je u Budvi prevelik broj turista, te da će se on lično zalagati da gostiju iz godine u godinu bude sve manje”, poručuju iz DPS-a.

Kažu i da je nova vlast pokazala da ih nije briga za običnog čovjeka koji je vjerovao u promjene.

“U jednom trenutku je prestalo da ih bude briga i za njihovo članstvo pa je nerijetko i među njima unutar partije dolazilo do teških riječi i fizičkih obračuna. Pokazali su da nemaju ni volje ni snage da se izbore sa tekućim obavezama, a kamoli da se posvete ostvarivanju obećanog prije izbora, stoga ne treba da čudi što je čitava opština u prethodnom periodu bila u vd stanju”, stoji u saopštenju budvanskog DPS-a.

Ističu i da je nova vlast obećavala da će biti drugačija, na šta su, kako poručuje DPS, takođe brzo zaboravili.

“Još uvijek ne žele da se osvijeste i shvate da su iznevjerili, da nisu ispunili očekivanja i da su potpuno podbacili, vrijeme je da se dostojanstveno povuku i odu sa vlasti”, zaključuje se u saopštenju Klub odbornika DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније