Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

29. 08. 2017. 18:19 >> 17:49
9

DPS SMATRA

Vlast u Budvi se raspada

U Budvi danas samo Demokratama naizgled nije bilo jasno zašto nema kvoruma za održavanje sjednice Skupštine opštine. Danas su samo oni krivili sve druge za svoj neuspjeh, umjesto da su pogledali istini u oči i priznali sebi da se lokalna vlast raspada i da su nesposobni za bilo kakav ozbiljan zadatak u službi građana, saopšteno je iz Budvanskog DPS-a.

 

Oni su dodali da su Demokrate odavno znale da od kvoruma za sjednicu nema ništa.

"Zato su preko svojih medija pokušavali da jeftinim populizmom uvjere građane da imaju plemenite namjere ali, eto, drugi su krivi za neuspjeh njihove realizacije. Tako su u dnevni red silom ugurali odluku o dodjeli prostora za gradski vrtić ni manje, ni više nego – 300 metara kvadratnih u sred tržnog centra TQ Plaza! Jasno je da je budvanski vrtić prebukiran i da su potrebni dodatni kapaciteti, ali Demokrate ne znaju ni toliko da je za vrtić potrebno obezbijediti posebne uslove, poput prizemne zgrade, dvorišta, određene kvadrature za boravak djece i posebne prostorije... Izgleda da su zamislili da predškolska djeca treba da se igraju na kamenim podovima tržnog centra, uče po buticima i kancelarijama i izvode predstave po stanovima. Po istom principu, u dnevni red je uvrštena i tačka kojom je predviđena navodna zaštita Miločerskog parka, odnosno zabrana gradnje u tom dijelu", poručuju iz DPS-a.

Oni dodaju da predsjednika Opštine, Dragana Krapovića ni Demokrate ne zanimaju ni vrtić ni Miločerski park.

"Zanimalo ih je isključivo da jeftinom manipulacijom pokažu kako je vlast pod njima funkcionalna i da je situacija u Budvi redovna. Nema te demagogije, populizma i manipulacije koji mogu prikriti očiglednu činjenicu da se vlast u Budvi raspala", navode iz DPS-a.

Podsjećamo da današnja sjednica budvanskog parlamenta nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na sjednicu je došlo 16 odbornika, pa je predsjednik Skupštine Đorđije Vujović konstatovao da nedolazak nezavisnog poslanika Stevana Džakovića ukazuje na političku korupciju.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније