Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

29. 08. 2017. 10:34 >> 15:52
2

U BUDVI

Sjednica odgođena, vlast sumnja na korupciju

Zbog nedostatka kvoruma, još jednom je odgođena sjednica budvanskog parlamenta.

Na sjednicu je došlo 16 odbornika, pa je predsjednik Skupštine Đorđije Vujović konstatovao da nedolazak nezavisnog poslanika Stevana Džakovića ukazuje na političku korupciju.

Demokrate su pozvale specijalnog tužioca Milivoja Katnića da ispita slučaj, navodeći da je Džaković možda povezan sa, kako su kazali, interesima porodice Đukanović, koja, kako smatraju, upravlja Miločerskim kompleksom.

Džaković je odbacio optužbe, navodeći da je razlog nedolaska neispunjavanje njegovih ranijih zahtjeva za iniciranjem izmjena Zakona o izboru odbornika i poslanika.

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović nije juče želio da prejudicirao ishod današnjeg zasijedanja.

Na ovoj sjednici odbornici je trebalo da usvoje nekoliko važnih tačaka, među kojim su budžet opštine, davanje prostora u TQ Centru za javnu predškolsku ustanovu i odluka o utvrđivanju javnog interesa i zaštite Miločerskog parka na osnovu usvojene Deklaracije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније