Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B [ Irena Rašović, TVCG ]

29. 08. 2017. 09:03 >> 08:53
3

BUDVANSKI PARLAMENT

Sjednica neizvjesna, DPS bi izbore

Održavanje sjednice budvanskog Parlamenta zakazane za danas, pod znakom je pitanja. Nezavisni odbornik Stevan Džaković, koji je podršku vlasti još ranije uslovio pokretanjem procedure za izmjene Zakona o izboru odbornika i poslanika, kazao je da sjednici neće omogućiti kvorum, što znači da će budvanska vlast morati da se ozbiljno pozabavi prevazilaženjem problema.

Za nastavak podrške, nezavisni odbornik budvanskog Parlamenta, Stevan Džaković, ne odustaje od svog zahtjeva.

“Da uđu lideri opozicije u državni parlamet, da izglasaju promjenu u zakona i imaju moju podršku do kraja”, kazao je Džaković.

Ukoliko od njega bude zavisio kvorum, on kazao je, neće biti u sali. Za prvog čovjeka Budve, nedopustive su, kazao je, bilo kakve ucjene, a što se tiče sjutrašnje sjednice, ne bi, kaže prejudicirao stvari.

“Ja ne bih trčao pred rudu, vidjećemo, da li će biti kvoruma. Ja sam vidio da je Džaković najavio da neće doći, ali ajde da ostavimo do sjutra da vidumo što će se desiti, pa onda da pričamo”, poručio je Dragan Krapović, predsjednik Opštine Budva.

Za DPS, opoziciju u Budvi, izbori su neminosvnost.

“Evo vidjećemo sjutra oni namaju više potrebnu većinu, nemaju mandat za vođenje grada, očekujemo korektnost od predsjednika Opštine, da raspiše izbore”, kaže predsjednik kluba odbornika DPS-a u Budvi, Marko Vuković.

“Ja mislim suprotno da upravo DPS nije spreman za izbore u Budvi, oni su organizovana partija, svjesni svega, tako da mislim da najmanje oni žele izbore. Što se nas tiče, ukoliko izbori dođu mi smo im više nego naredni”, poručio je Krapović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније