Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

20. 08. 2017. 12:55 >> 12:27
10

IZ SDP-a PORUČILI

"Slučaj Marović farsa u režiji DPS-a i Srbije"

Član Predsjedništva SDP-a Ivan Vujović saopštio je da je "slučaj Marović" postao farsa u režiji vrha DPS-a i Srbije.

"Nakon što su DPS patriote, po  priznanju da su šefovi kriminalnih grupa dobili bratske srpske pasoše, imamo i novi slučaj u kojem će i njihovi jataci u poslu pljačke građana ostati van domašaja pravde. I izvjesna Olivera Ilinčić, desna ruka do skoro drugog čovjeka DPS, nam poput Marovića šalje pozdrave iz Beograda poručujući da će i ona milione građana Crne Gore mirno i spokojno trošiti", rekao je Vujović.

On je kazao da "`DPS patriotama` nije dovoljno što uzimaju od sopstvenih građana", već ih i "dodatno ponižavaju bestidnim predstavama".

"I dok šefovi kriminalnih grupa iz DPS i njihovi jataci,slobodni kao ptice, po Srbiji troše naše milione, dotle njihova centrala u Crnoj Gori prebrojava četnike i partizane. Oni zaista misle da su građani toliko neznaveni da ne vide da je DPS `patriotizam` najbolje pokazao upravo Svetozar Marović. Opljačkaj građane, pobjegni iz zemlje i na kraju odrekni se Crne Gore – tako glasi formula DPS `patrotizma`. Da kojim slučajem Marović nije procesuiran upravo bi nam on danas dijelio patriotske lekcije prebrojavajući ko je za, a ko protiv države.  `Patriote` moraju znati da svakoj prevari i pohari jednom dođe kraj, da prevaranti i otimači uvijek završe tamo gdje im je mjesto i da će tako biti i ovoga puta. Zato, džaba vam novci", navodi se u saopštenju Vujovića.
 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније