Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

19. 08. 2017. 19:19 >> 18:50

ODGOVOR

"Pučisti i u Kolašinu bez većine"

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora DEMOS-a u Kolašinu, nije bilo kvoruma, a samim tim ni legitimnosti odlučivanja, poručila je potpredsejdnica OO DEMOS-a u Kolašinu Zorka Popović.

Ranije danas iz dijela Demos-a je saopšteno da je u Kolašinu juče na sjednici Opštinskog odbora jednoglasno podržana inicijativa za održavanje vanredne sjednice Skupštine Demosa

“Zaboravili su, međutim da saopšte da su do te “većine”, za potrebe oka kamere, došli uz pomoć prisustva članova porodica pojedinih članova odbora, jer je drugačije nisu mogli obezbijediti. Naime, od ukupno 23 člana OO sjednici je prisustvovalo samo 10, pa je očigledno da nisu imali ni kvorum, a kamo li legitimnost odlučivanja o privatnoj skupštini Gorana Danilovića”, navodi Popović u izjavi za medije.
Kaže i da sjednicu nije zakazao niti joj je prisustvovao predsjednik OO DEMOS u Kolašinu, Dragoljub Novićević.

“Iako je već postalo degutantno svakodnevno demantovati pučiste zbog neistina koje saopštavaju, zbog crnogorske javnosti ali i časnih članova DEMOS-a moraju se demaskirati njihovi podmukli potezi”, zaključila je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније