Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

19. 08. 2017. 18:42 >> 18:13

DEMOS KOLAŠIN

Na sjednicu da dođu svi funkcioneri

U Kolašinu je juče na sjednici Opštinskog odbora jednoglasno podržana inicijativa za održavanje vanredne sjednice Skupštine Demosa, saopštili su predstavnici dijela te partije.

“Prema uputstvima Demosa na sjednici Opštinskog odbora u Kolašinu za budući Glavni odbor Demosa, jednoglasno su predloženi Novica Dragojević i Slobodan Bojić. Po funkciji, član Glavnog odbora je i predsjednik Opštinskog odbora Dragoljub Novićević”, kažu iz Demosa.

Oni smatraju da pošto su se stekli uslovi za održavanje sjednice, ponovljen je stav da predstojećoj vanrednoj Skupštini Demosa treba da prisustvuju svi funkcioneri Demosa kako bi svrha iniciranja ovog sastanka bila ispunjena. "To je organizovanje razgovora u najširem sastavu funkcionera Demosa".

"Na sastanku su predloženi poslanici za nastupajuću vanrednu skupštinu Demosa zakazanu za kraj avgusta u Mojkovcu", poručuju iz Demosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније