Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

19. 08. 2017. 08:17   >>  07:57 33

ZA PREDSJEDNIKA CG

Gegaj: Đukanović bi bio najbolji kandidat

Predsjednik Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović, bio bi najbolje rješenje te partije na predsjedničkim izborima, ocijenio je funkcioner te stranke, Nikola Gegaj.

 

„Ubjedljiva većina građana Crne Gore smatra da bi kandidovanje Mila Đukanovića za predsjedničkog kandidata bilo pravo i najbolje rješenje. Mislim da bi svaka država poželjela da ima za predsjednika čovjeka kao što je Đukanović, koji ima neprikosnoveni rejting u javnosti kao i čovjeka sa najvećom snagom i harizmom“, kazao je Gegaj za Pobjedu.

On ocijenio da će jedino bilo koji kandidat koji bude bio predložen od DPS-a imati veliku podršku manjinskih naroda, pa i Albanaca u Crnoj Gori.

“A vjerujem i ubjedljivu podršku građana Crne Gore. Ovo kažem imajući u vidu podršku koju uživa naša partija“, kazao je Gegaj.

On je naveo da je rano govoriti o tome kako će DPS nastupiti na predstojećim lokalnim izborima.

„O tome će, kada bude vrijeme za to, odlučiti opštinski odbori, uz saglasnost Predsjedništva partije“, dodao je Gegaj.

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније