Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B

17. 08. 2017. 15:35 >> 15:07
6

RADONJIĆ ODGOVARA

Ako je Lekić propao neće i Demos

Predsjednik Odbora Glavnog grada DEMOS-a Goran Radonjić, saopštio je da iza jučerašnjeg reagovanje članice Predsjedništva Demosa Lucije Đurašković, stoji Miodrag Lekić. Lideru DEMOS-a je Radonjić poručio da neće uspjeti da uništi partiju.

Članica Predsjedništva Demosa Lucija Đurašković juče je saopštila da je Goran Radonjić, "desna ruka u cijepanju i otimanju stranke", poduhvatu koju je Predsjedništvo stranke jednoglasno ocijenilo sramnim, te da sada pokušava da se takmiči u demagogiji sa svojim šefom Goranom Danilovićem. 

Radonjić za rušenje partije optužuje Lekića i poručuje da mu to neće poći za rukom, te da će Demos biti sve jači i bolji.

“U posljednje vrijeme, nakon potpunog političkog i moralnog kraha, Lekić pokazuje i ambiciju da se i sam bavi psihološkom analizom, mada i to sa tanušnim rezultatima. Ni tu nije potrebno mnogo da bi se sagledalo njegovo stanje. Lajtmotivski izrazi govore sami: „opsesija“, „sramno“, "žalosno", „prevare“, „demagogija“, „manipulacija“, „groteska“, „lider u pokušaju“, navodi Radonjić u reagovanju.

Još jedan, kako ističe česti Lekićev epitet, veoma je znakovit, „kukavičko“.

“Kaže to čovjek koji ne dođe na dvije sjednice Odbora u Podgorici, i izbjegne da se suoči sa članovima. Sad ih javno vrijeđa, a bili su mu dobri kad je trebalo da ga podrže, da rade za njega i da trpe zbog toga i od vlasti i od nekih iz opozicije”, ističe Radonjić.
    
On kaže i da je neoprostivo i nisko to što Lekić providnim insinuacijama pokušava da igra i na nacionalnu kartu, perfidno pominjući nacije i etničku pripadnost.

“Za prezir je mnogo toga što Lekić radi, i zato se sa prezirom opravdano i suočavaju njegovi emisari i on, gdje god pokušaju da utiču na članove Demosa. Sad mu je preostalo samo da javno vrijeđa, sa idejom da, ako je već on propao, propadne i stranka. Neće mu uspjeti ni to, već će Demos biti sve jači i bolji, jer tako je pravedno da bude”, zaključio je Radonjić.
        

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније