Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

15. 08. 2017. 10:10 >> 10:07
13

KOTORSKI DPS

Jokić mora da odgovori na pitanja

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić kao javni funkcioner dužan je da odgovori na sva pitanja koja mu javnost ovih dana postavlja, i nije u poziciji da bilo šta prećutkuje i uporno izbjegava medije i novinare, saopšteno je iz lokalnog Odbora, Demokratske partije socijalista.

Iz te stranke navode da Jokić ne bi trebalo da bude u zabludi kako će predstavljanjem sebe i svoje partije kao žrtve, izbjeći odgovornost pred zakonom i građanima.

“Zato, pozivamo Vladimira Jokića ili njegovog partijskog šefa Aleksu Bečića da crnogorskoj javnosti odgovore na sledeća pitanja:

Zašto je Jokić 2013. uzeo srpsko državljanstvo i kojim interesima je bio vođen?

Da li planira da podnese ostavku budući da je izvršio krivično djelo?

Da li osjeća grižu savjesti budući da je obmanuo građane Kotora kandidujući se za odbornika, poslanika i predsjednika Opštine iako je znao da za to nema pravo?

Kojim interesima je bio vođen kada je tražio ispis iz srpskog državljanstva? Da li je želio da postane Crnogorac iz interesa ili je i to bilo u cilju prikrivanja počinjene obmane?

Budući da je Jokić ispisivanjem iz srpskog državljanstva postao apatrid, čije državljanstvo sada planira da uzme - crnogorsko koje mu nalažu um i interes ili srpsko kojem mu duša i intima pripadaju”, upitali su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније