Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

14. 08. 2017. 08:53 >> 08:37
2

PLJEVALJSKA URA

"Naplata takse još jedna vladina laž"

Lokalna uprava u Pljevljima je od nadležnih državnih ministarstava u martu zatražila uvođenje ekološke takse, koju bi plaćali veliki industrijski zagađivači, a već se sada može vidjeti da se radi o "još jednoj vladinoj šarenoj laži", saopštio je pljevaljski odbor URE.

"Ono što je posebno privuklo pažnju je činjenica da je gradonačelnik Pljevalja otvoreno kritikovao odnos Vlade prema Pljevljima što je prvi slučaj da se neki lokalni čelnik DPS-a `drznuo` da kritikuje svoje partijske drugove u Vladi CG bez obzira da li se radi o iskrenom potezu ili smišljenom koraku u zadnjoj godini mandata. Ipak, ono što posebno začuđuje je ćutanje lokalnog DPS-a i njegovih koalicionih partnera kad je u pitanju radikalan istup visokog partijskog čelnika i prvog čovjeka Opštine Pljevlja", saopšteno je iz URE.

Kako su kazali, ne čudi da nema saopštenja lokalnog DPS-a u vezi nastupa gradonačelnika Pljevalja i njegove kritike Vlade zbog neusvajanja ekološke takse za Pljevlja, jer su "podgorički moćnici su uvijek znali da dobro proberu poslušnike u Pljevljima".

"Građanima Pljevalja je konačno jasno da su partijama koje su na vlasti u Pljevljima važnije njihove lične privilegije i dobro plaćena radna mjesta nego opstanak vlastitih građana i zdrava životna sredina. Sve maske su pale i sasvim je jasno da sa DPS-om na lokalnom i državnom nivou i njegovim koalicionim privjescima nema boljeg života za obične građane, posebno one sa sjevera Crne Gore", istakli su iz pljevaljske URE.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније