Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

12. 08. 2017. 07:50 >> 07:24
2

ZA TRI POSLANIKA

Na zakup stanova potrošili 5.600 eura

Skupština Crne Gore plaća zakup stana u Podgorici trojici poslanika i u te svrhe je u prvoj polovini ove godine iz državne kase izdvojeno 5.610 eura, dok je na troškove noćenja koje koriste četiri poslanika potrošeno - 2.205 eura.

To su podaci za period od 1. januara do 1. jula, koji su Pobjedi saopšteni iz skupštinskog odjeljenja za odnose sa javnošću i protokol.

Na zakup stana za šefa kluba manjinskih partija i poslanika Bošnjačke stranke Ervina Ibrahimovića izdvaja se 330 eura mjesečno, a isto toliko košta i zakup stana za poslanika Hrvatske građanske inicijative Adrijana Vukanovića.

Iz Skupštine je Pobjedi saopšteno da je za njih dvojicu potrošeno po 1.980 eura u proteklih pola godine. Poslaniku Demokratske partije socijalsta Branku Čavoru plaćeno je 1.650 eura za troškove zakupa, što je 275 eura mjesečno.

Poslanik koji ne živi u glavnom gradu ima pravo na novčanu naknadu na mjesečnom nivou u najvećem iznosu od 330 eura, na ime zakupa stana u mjestu zasijedanja Skupštine i njenih radnih tijela.

Naknadu za odvojini život ove godine tražili su i poslanici građanskog pokreta Ura Dritan Abazović i Demosa Goran Danilović, ali im to Administrativni odbor nije odobrio zbog toga što bojkotuju Skupštinu, piše Pobjeda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније